-Det er et privilegium

OLYMPUS DIGITAL CAMERAVictor Kalisher er taknemmelig for at være direktør for Det Israelske Bibelselskab.

Er der virkelig brug for Bibelen i Bibelens eget land?

Ja, i allerhøjeste grad, mener Victor Kalisher, der fra den 25. august og en uge frem holder foredrag i danske kirker landet over.
Han er direktør for Det Israelske Bibelselskab, der med støtte fra Danmark har udgivet den første hebraiske bibel med både Det Gamle og Det Nye Testamente.
Missionærerne Anne-Lise og Peter Madsen har i Danmark indsamlet over en halv million kroner til den hebraiske bibel og står også bag Victor Kalishers besøg i Danmark.

Victor Kalisher er født I Israel af troende forældre. Hans far er overlevende fra Holocaust i Polen og hans mor er iransk jøde. Begge fandt deres Messias, Jesus, kort efter, de ankom til Israel i 1948 og 1949.
– Derfor voksede jeg op med en tro på Herren. Fra jeg var helt lille, vidste jeg, at Herren ville have mig til at tjene ham – jeg vidste bare ikke hvordan.
– Og 18 år senere, da Herren så, at jeg var klar, ledte han mig til at tjene som direktør for Det Israelske Bibelselskab. Vores ønske er at forkynde og formidle Guds Ord til Israels folk – for deres frelse og for menighedernes vækst. Det er et privilegium!

Nu står hele ugen fra den 25. august til den 2. september på foredrag i mange forskellige kirker i Danmark. Han starter med to møder i Bethania KirkeCenter i Blåhøj ved Brande og fortsætter derefter til Sct. Bendts Kirke i Ringsted, CityKirken i Aarhus, Frikirken Aalborg Øst i Aalborg og tilbage til Aarhus, hvor han taler i Bethania Kirken og siden rejser videre til Centerkirken i Hirtshals og Pinsekirken i Thisted, inden han slutter af i Birkholmkirken i Herlev. Flere af arrangementerne sker i samarbejde med Det Danske Bibelselskab og Dansk Israels Mission.