IMU bliver også et netværk

Tonny Dall Sørensen.
Tonny Dall Sørensen.

Fremover bliver det muligt at knytte sig til IMU, selvom man ikke er en traditionel IMU-afdeling.

Det skriver imu.dk. Bag beslutningen står IMU’s Landsudvalg, som på sit møde fredag den 29. august ændrede vedtægterne.
– Vi kan ikke længere putte alle IMU-afdelinger i den samme kasse, forklarer landsleder Tonny Dall Sørensen til imu.dk.
– Vi har fx små grupper på tre personer, som gerne vil være en IMU, men i vedtægterne står der, at man skal være fem, holde generalforsamlinger og den slags. Og så har vi en række een- og ungdomsgrupper i sogne-, fri- og valgmenigheder. De ønsker at arbejde i tilknytning til IMU. Det får de mulighed for fremover, siger landslederen.

Tilsluttet eller tilknyttet

I det nye netværk vil man skelne mellem tilsluttede og tilknyttede grupper. Traditionelle IMU-afdelinger kan tilslutte sig, mens andre typer grupper kan tilknytte sig IMU.
Både tilknyttede og tilsluttede grupper vil få tilsendt materialer med mere fra IMU. Og begge kategorier kan gøre brug af IMU’s konsulenter. Dog vil konsulenterne aktivt tage initiativ i de tilsluttede grupper, mens tilknyttede grupper selv må tage initiativ, hvis de ønsker en snak med ungdomskonsulenten.
Eva