Interessant faktabog om Guds ord og Israel

s15_bnDet lovede landDerek Princes ”Det lovede land” kan anbefales på det varmeste.

Det lovede land er en spændende faktabog, der påviser, hvordan endetidsprofetierne går i opfyldelse for øjnene af os.

”Seksdageskrigen var en epoke, et afgørende vendepunkt i menneskets historie. Genindførelsen af jødisk herredømme over det område, som Jesus kendte som Jerusalem, markerede overgangen fra en æra til en anden. Den æra, som Jesus kaldte ’hedningernes tider’, går mod sin afslutning. I dens sted bryder en ny æra frem, som vil indvarsle Guds herredømme på jorden, over Israel og over alle nationerne”.
Sådan skriver Derek Prince – og jeg er enig med ham – på side 115 i sin bog om Guds ord og nationen Israel, der er udkommet på dansk her i sommer. Bogen udkom oprindeligt i 2004, kort efter forfatterens død i 2003.

Opmuntrende læsning

Derek Prince siger på side 70: ”Der er to vigtige fakta, som hele verden har brug for at forstå. For det første: Bibelen har svarene på vor tids problemer. For det andet: når Gud indgår en pagt, står den ved magt” – og det påviser han bogen igennem ud fra en række endetidsprofetier. Det er spændende at læse hans gennemgang af disse profetier sammenholdt med historiske begivenheder fra 1947 og fremefter. Der er tale om stærke vidnesbyrd om, at Guds løfter holder til punkt og prikke. Det er virkelig opmuntrende læsning.

Værdifulde oversigter

Bag i bogen er der en spændende kronologisk oversigt over vigtige begivenheder i staten Israel fra 1947 til 2004. Listen er i den danske udgave udvidet med informationer fra Den Israelske Ambassade i København fra 2005 til 2012. Det er en værdifuld tidslinje, hvis man vil forstå, hvad det er, der sker i Mellemøsten i vor tid. Der er også en kronologisk liste – udarbejdet af Hans Kristian Neerskov – over Israels historie fra Abraham til 2009, og der findes endvidere et afsnit, der klargør, at Israel ikke tog landet fra palæstinenserne.
Bogen kan anbefales på det varmeste – også til mennesker , der er modstandere af Israel. Måske kan de gennem bogen få øjnene op for deres vildfarelse.

Derek Prince:
Det lovede land
– Guds ord og nationen Israel
224 sider • 200 kr.
Derek Prince Ministeries – Danmark