Andagtshjælp på iPad

”Tid med Gud” er Kristelig Handicapforenings  hjælpemiddel til at give handicappede mulighed for en personlig andagt. Med den nye version til iPad er den blevet endnu mere tilgængelig.
”Tid med Gud” er Kristelig Handicapforenings
hjælpemiddel til at give handicappede mulighed for en personlig andagt. Med den nye version til iPad er den blevet endnu mere tilgængelig.

Kristelig Handicapforening har netop udgivet et andagtsprogram til iPad.

Kristelig Handicapforening udgiver andagtsprogrammet ’Tid med GUD’ som gratis app til iPad.

– Kristelig Handicapforening er de første med en dansk app, der handler om, at handicappede kan praktisere deres tro. Det er vigtigt for mange handicappede at kunne holde en personlig andagt, og det giver programmet ’Tid med GUD’ mulighed for, siger landsleder i Kristelig Handicapforening, Ellen Hessellund Mikkelsen.

Vigtig mulighed

Programmet er visuelt meget let tilgængeligt, og det er bygget op på en måde, hvor man selv kan vælge mellem de forskellige elementer og skabe sin egen rytme og rutine for andagten. Man kan også få alle tekster læst op.
– Mange handicappede har brug for hjælp til flere forskellige ting i løbet af dagen og har mange mennesker ”ind over” deres liv. Derfor er det godt, at handicappede får mulighed for at holde en personlig andagt, siger Ellen Hessellund Mikkelsen.
’Tid med GUD’ til iPad er bygget op af fem elementer: Bibel, bøn, salme, billede (puslespil) og velsignelsen. Versionen til iPad ligner programmet til PC, som blev udgivet i 2011, men iPad’en giver nye muligheder, så nogle af elementerne er lidt anderledes.
Blandt andet er velsignelsen en video med en præst – i stedet for tekst. Der er også et billede, som kan laves om til et puslespil, som man kan pusle rundt med. Det er også nyt, at hele programmet kan downloades på én gang, og derefter behøver man ikke internetadgang for at bruge det.

60 andagter

’Tid med GUD’ kan downloades gratis, og det er håbet, at rigtig mange vil støtte udgivelsen ved at donere et beløb til foreningen.
Tid med Gud indeholder ca. 60 forskellige andagter. Hver andagt bygges op af 5 forskellige elementer, som kan sættes sammen, som man ønsker.
Eva