Nordisk studenterkonference i København i weekenden

Robert Bladt Teolog, præst og  generalsekretær i KFS
Robert Bladt
Teolog, præst og
generalsekretær i KFS

119 tilmeldte fra hele Skandinavien deltager i weekenden i den fællesnordiske studenterkonference NOSA 13 i København.

NOSA dækker over Nordic Student Alliance, som på skift mødes i de skandinaviske lande. Den 17.-20. oktober er turen kommet til København – og det er en weekend, som generalsekretær i KFS, Robert Bladt, har store forventninger til.

Dramatisering af Markus

– Jeg forventer, at vi får en ny glæde ved Bibelen. En glæde over, at Gud ikke er tavs, men har afsløret sig selv for os gennem en bog, som er mangfoldig og levende, fortæller han.
Konferencens tema er nemlig ”Scripture Engagement” (Engangement i Skriften, red.) og det bliver udover undervisning af forskellige bibeleksperter også understreget af en dramatisering over Markus Evangeliet, som er offentligt tilgængeligt lørdag aften på Ørestad Gymnasium.
– Jeg håber, der vil blive knyttet venskaber på tværs af landegrænser, som måske kan åbne verden en smule op både menneskeligt, åndeligt og studiemæssigt. Jeg håber, at konferencen vil være med til at give inspiration og motivation til at være kristen og studerende i hverdagen, slutter Robert Bladt.