Glad keltisk musik

s15_cdDagen vækkesCDVindens Vej er en talentfuld musikgruppe, som mestrer et bredt spectrum af keltisk musik.

Dagen vækkes har afslappende sange, som ligner musikken i Ringenes Herre-filmene. Denne cd inkluder også sange med et hurtigere tempo, som lytteren kan forbinde med irsk folkdans.
Keltisk musik er mest kendt som irsk og skotsk folkelig musik. Keltisk musik kan også have åndelige elementer i sig. Vindens Vej anvender disse elementer på en Kristus-centeret måde. Det er på linje med det budskab, ”I Mesterens Lys” anvender til at række ud til dem, der er interesserede i åndelighed, men ikke nødvendigvis er troende.
Ved at ære Gud for hans skabelse står Vindens Vej i opposition til den filosofi, at åndelighed uden Gud fører til noget positivt. Apostlen Paulus skrev det samme i første kapitel i Romerbrevet, da han hævder, at når mennesker ikke ærer Gud, søger de mod forskellige former for synd.
Dagen vækkes er en vidunderlig samling velskrevne sange. Vindens Vej har ligesom New Scottish Artists med succes skrevet moderne, keltisk musik, som smitter os med glæde, og som ærer Gud.
Craig Deaton

Vindens Vej:
Dagen vækkes 38 min. • 150 kr.
Kirkefondet i samarb.m.
I Mesterens Lys og Areopagos