NFL-spiller blev kristen efter drøm om Jesus

s22_Russell_Wilson_vs_Vikings,_November_4,_2012Den lille quarterback var en bølle som barn, men efter Jesus viste sig for ham i en drøm, begyndte han at prioritere anderledes. Drømmen blev til virkelighed – på godt og ondt. 

Russell Wilson er quarterback for Seattle Seahawks, men da han var barn, var han en bølle over for de andre børn.

– Da jeg var en lille dreng, tog mine forældre mig altid med i kirken. Jeg kendte til Gud, men jeg dyrkede altid sport. Jeg var lidt en bølle, da jeg voksede op, siger 24-årige Wilson ifølge CBS 6.
Da Russell Wilson var 14 år gammel, deltog han på en amerikansk fodboldlejr på University of Virginia. Om natten viste Jesus sig pludselig for ham i en drøm:
– Jeg drømte, at min far døde, og at Jesus bankede på døren og kom ind i lokalet og sagde til mig: ”Hey, du bliver nødt til at finde ud af mere om mig”. Næste søndag morgen gik jeg i kirke, og det var der, jeg blev frelst, fortæller han.

Drømme kan blive virkelige

Han havde nu fået et andet billede på drømme end det, han tidligere havde haft:
– Det var i dette øjeblik, at jeg forstod, at drømme kunne være virkelige, for seks år senere døde min far. Jeg tror, oplevelsen fik mig lettere igenem en masse modgang, forklarer han.
– Jeg plejede at slå og slås med de andre børn hele tiden, men det gik op for mig, at Gud havde givet mig så meget, så mange evner. Jeg ville give Gud hele æren.
Russell Wilson er kun 180 cm høj, hvilket ikke er ret meget for en quarterback i amerikansk fodbold. Faktisk er han den mindste quarterback i ligaen.
– Gud har givet mig dette utrolige talent til at kaste en fodbold, selvom jeg kun er 180 cm høj, og folk sagde, at jeg ikke ville klare det. Ingen kan stoppe, hvad Gud har for med dig, siger Wilson, som er så begejstret for sin tro på Jesus, at han ofte tweeter forskellige bibelvers på Twitter.
Russell Wilsons historie er en del af en 15 minutter lang video, som hedder ”Making of a Champion: Seattle Seahawks”. Her taler også Russell Okung, Clint Gresham samt flere trænere og spillere om deres kristne tro.
Henrik