Hvilken juleglæde!

s15_Den allerstørste juleglæde”Morfar, den er så god, at jeg bliver nødt til at få den med hjem, så mine venner også kan høre den.”

Det var 6-årige Camillas første kommentar, da hun stod op søndag morgen efter at have fået læst godnathistorie lørdag aften – dette endda i konkurrence med iPads og andre elektroniske ”barnepiger” og de tre fætre på den traditionelle familie-weekend.
Budskabet om at give i stedet for hele tiden at skulle have gik rent ind hos mine børnebørn, og dette til trods for, at de normalt ikke kommer i kirke. Så bogens mission om at flytte fokus til glæden ved at give i stedet for hele tiden at skulle have, blev opfyldt på rigtig god vis. Og dermed er et godt bibelsk princip kommet til mine børnebørns kundskab, uden at Gud/Jesus direkte blev nævnt.
Oplæsningen var en rørende oplevelse for mine børnebørn og mig, og det bedste var, at Casper på 9 år glæder sig til, at han skal med morfar i kirke juleaftensdag. Denne lille bog kan åbne mange børnehjerter, også hos dem, som ikke normalt kommer i kirkerne.

Peter Tinggaard:
Den allerstørste juleglæde
Illustreret af Sidsel N. Bonde
32 sider • 49 kr.
Spilopmageriet