Første præst ansat i Bramming Frimenighed

Mathias og Ida Secher Rom.
Mathias og Ida Secher Rom.

Fra 1. januar 2014 har Bramming Frimenighed ansat Mathias Secher Rom som deres første præst.
Mathias Secher Rom har sammen med sin hustru Ida tidligere arbejdet som ledere af Ordet og Israels arbejde ”Yad va lev” i Jerusalem. Mathias beskriver det at synge og spille musik som en stor passion, hvilket han også har benyttet sig af i Emdrup Kirke, hvor parret har været en aktiv del af menigheden.
Bramming Frimenighed blev stiftet den 23. april 2012. Frimenigheden har siden afholdt en gudstjeneste og en søndagsfejring hver måned. Med ansættelsen af en præst øges det til to gudstjenester i måneden.
Mathias Secher Rom vil blive indsat i tjenesten søndag d. 5. januar. Indsættelsen foregår i musiksalen ”Dragen” på Kirkebrovej.
Niels Christian