Linda udgiver singlesamling

s2_singles_collection_2013Lørdag d. 7. december udgav Linda Andrews EP’en ”Singles Collection 2013” med fem musiknumre.

Linda Andrews, der i 2009 vandt X Factor, har skrevet det meste af det nye materiale selv.
Et af numrene derpå har titlen ”Amazing” og udkom som single samme dag.
– Amazing er en meget personlig sang for mig, og jeg har skrevet den i en erkendelse af, at vi som mennesker nogle gange har en tendens til at finde fejlene i alt omkring os, i stedet for at sætte pris på alt det fantastiske, der er omkring os, og som vi alle oplever i forskellige former. Derfor er det godt at blive mindet om, hvor meget vi egentligt har at sætte pris på og glæde os over – og sangen minder os om, at vi skal huske dette, fortæller Linda Andrews om sangen.
Singles Collection 2013 indeholder også en akustisk udgave af dance-nummeret ”Save Me”, hun udgav tidligere på året.