Kirkens Korshær modtager kommunikationspris

Morten Aagaard
Morten Aagaard

Kirkens Korshær i Aarhus har modtaget Kompris 13.
Kommunikationsprisen er indstiftet af Dansk Kommunikationsforening, og det er i år 14. gang, at den uddeles. I begrundelsen hæfter foreningen sig ved, at det er lykkedes Kirkens Korshær at give socialt udsatte en stemme gennem projektet.
Projektet bærer titlen ”Nærhed, varme og omsorg” og er konkret mundet ud i et website og en række PR- og kommunikationselementer.
– Kirkens Korshær har også styrket virksomheden, som har til formål systematisk og målrettet at styrke arbejdet for udsatte grupper af mennesker. Det er fx sket med Kirkepartnerskaber med ti sogne i Aarhus Stift, ligesom der er et større antal kontanthjælpsmodtagere i aktivering fra Aarhus Kommunes Jobcenter end sidste år, siger Morten Aagaard.
Det var et enigt dommerpanel, der uddelte prisen i DRs Koncertsal i Ørestad.
Niels Christian