Ny endetidsfilm på vej

Selvom der endnu ikke er nogen officiel premieredato, så er der lavet plakater, som lægges ud på den officielle Facebook-side.
Selvom der endnu ikke er nogen officiel premieredato, så er der lavet plakater, som lægges ud på den officielle Facebook-side.

Den nye endetidsfilm, som kan ses i biograferne i USA i 2014, er ikke en direkte fortsættelse af den tidligere film ’WORLD AT WAR’, som udkom for 8 år siden.

Det ligger ligesom lidt i navnet. Når det handler om den nye endetidsfilm, som bygger på de populære ’Left Behind’ bøger, så er tiden en faktor man må regne med.

Da det nu er hele otte år siden, at den gamle film WORLD AT WAR’ blev produceret, så har producerne valgt ikke at bygge direkte videre på afslutningen af denne film. Det skyldes, at flere af skuespillerne ser noget ældre ud, end de gjorde dengang. Det skyldes også, at budgettet og navnene på de nye skuespillere er noget større end i den tidligere udgave.
Et eksempel på det er Nicholas Cage, som uden tvivl er det største navn. Han spiller også hovedrollen som Raymond Steele, der er en pilot, som mister sin kone i bortrykkelsen. Han må klare sig på jorden med datteren Chloe.
Det vides ikke, hvornår filmen får premiere i hverken USA eller Danmark, så fans af serien må holde sig opdateret via Facebook-siden ’The Official – Left Behind Movie’, indtil der er mere nyt om filmen. Men det virker overvejende usandsynligt, at filmen vil komme i de danske biografer på grund af den formodede begrænsede interesse, der måtte være for emnet i Danmark. På den anden side ville det dog ikke være første gang, at en kristen film får ekstra opmærksomhed, ligesom Mel Gibsons ’Passion Of Christ’ fik det i 2004.
Henrik