Præst genindsat efter forsoning

s4_AalborgSven-Axel Conrad blev genindsat i Aalborg

Aalborg Citykirkes tidligere præst Sven-Axel Conrad prædikede og blev indsat i den tjeneste, han allerede virker i, som forkynder i kirker i Danmark og som missionær i primært afrikanske lande.

Indsættelsesgudstjenesten den 15. december var kulminationen af en gennemgribende forsoningsproces, som har ført til, at Sven-Axel har ønsket at vende tilbage som medlem af den kirke, hvor han for knap otte år siden sagde op på grund af nogle konflikter i kirkens ledelse.
– Det har været skønt at være vidne til den dybtgående forsoning, som har fundet sted i de sidste par år, hvor dybe sår er blevet lægt, og hvor relationer er blevet genoprettet. Så dybt er forsoningen nået, at vi går og føler, at alt er som før og måske endda endnu bedre, end før uenighederne opstod, siger kirkens nuværende præst, Dan S. Jacobi.