Dyrebar for Gud

s14_cdDyrebar for migCDEfter mange opfordringer har Putte og Knud Lysgaard udgivet deres cd Dyrebar for mig.

Sammen med dygtige musikere har Putte og Knud skabt en dejlig stemning af taknemmlighed i Guds nærvær.
Hovedinspirationen er hentet fra Es 43,4, hvor Gud siger til sit folk ”… du er dyrebar i mine øjne …”. Det giver lytteren glæde ved tanken om, at Gud altid er hos os og tænker på os. Musikken kan ligesom hovedbudskabet beskrives som beroligende – bortset fra to-tre sange, der har et hurtigere tempo.
Putte og Knud synger duet med et taknemmeligt hjerte akkompagneret af ni musikere. Det inkluder adskillige instrumenter, bl.a. forskellige fløjter og en violin i et fint samspil. De fleste af sangene, som er af Michael W. Smith, Stuart Townsend og Carola Häggkvist, er oversat til dansk. To sange er skrevet af Putte.
Puttes og Knuds erfaring som sangere står sig godt sammen med de dygtige musikere. Det giver dem, der kan lide let musik, en god musikalsk oplevelse.
Craig Deaton

Putte og Knud Lysgaard:
Dyrebar for mig
51 min. 149,95 kr.
LM Musik/LogosMedia