’Himlen findes virkelig’ som film

Den populære bog bliver filmatiseret af dygtige folk i filmbranchen.

Colton Burpo er nu blevet 13 år.
Colton Burpo er nu blevet 13 år.

I 2003 var den 3-årige Colton Burpo tæt på at dø. Under operationen var han efter sigende i Himlen, hvor han mødte Jesus og ældre familiemedlemmer, som han præcist kunne fortælle om, selvom han aldrig havde mødt dem.
Han kunne også fortælle om en søster, som døde før hun blev født. Hun ventede på ham i Himlen og fortalte ham det selv.
Den historie blev i 2010 til en bog og er blevet så populær, at den nu netop er begyndt at blive filmatiseret af instruktøren Randall Wallace, som skrev manuskriptet til storfilmen ’Braveheart’(1995), ’Pearl Harbor’ (2001) og ’Manden med jernmasken’ (1998).
Desuden deltager den kendte præst og forfatter T.D. Jakes fra Potter’s House i Dallas også som producer.
Henrik