Flere mirakler i Billund

Svein-Magne Pedersen har bedt for syge, siden han var 19 år.
Svein-Magne Pedersen har bedt for syge, siden han var 19 år.

I lørdags havde danskerne igen mulighed for at modtage forbøn gennem den norske helbredelsesprædikant Svein-Magne Pedersen, da han for tredje gang besøgte Billund.

Lørdag den 22. februar åbnede Billund Centret for tredje gang på to år dørene for helbredelsesmøder med den norske helbredelsesprædikant Svein-Magne Pedersen.

Omkring 120 mennesker havde denne eftermiddag fundet vej til Billund i håbet om at oplevet et mirakel – for sig selv eller en ledsager.
Inden selve forbønsdelen var der lovsang, vidnesbyrd om mirakler, prædiken og undervisning.
– Hvorfor er Norge og Danmark ikke rigtige kristne nationer? spurgte Svein-Magne fra podiet, og gav selv svaret:
– Det er fordi, kirken kun står på den ene ben, nemlig teologien. Men den mangler det andet ben, som er miraklerne. Kirken hopper rundt på et ben, og det er ikke særligt effektivt.

Helbredelse på flere måder

Efter et klart budskab om frelsen i Jesus Kristus og mulighed for at give respons dertil, var det tid til forbøn. I undervisningen var de fremmødte blevet forberedt på, at helbredelse kunne ske på flere forskellige måder:
Momentan helbredelse.Man mærker med det samme, at man er helbredt.
Langsom helbredelse. Helbredelsen er modtaget, men først efter noget tid oplever man den fuldt ud.
Tunnelhelbredelse. Sygdommen har dybe rødder. Man må gå til forbøn flere gange, men på et tidspunkt når man gennem tunnelen og modtager helbredelse.
Trappetrinshelbredelse. Man oplever en gradvis forbedring for hver gang, man bliver bedt for.
Chockhelbredelse. Det bliver værre, før det bliver bedre.

Personlig forbøn
Grupper á 10-15 stk. blev kaldt frem til forbønnen, som startede omkring kl. 16 og fortsatte indtil midnat.
Grupper á 10-15 stk. blev kaldt frem til forbønnen, som startede omkring kl. 16 og fortsatte indtil midnat.

I grupper på 10-15 stk. blev der kaldt frem til forbøn, og Svein-Magne bad personligt for alle. Ind imellem de mange timers forbøn, blev der givet vidnesbyrd om nogle af de momentane helbredelser:
En ældre mand, som havde været døv på højre øre i 8 år fik hørelsen 75 procent igen. En kvinde oplevede helbredelse i foden efter en skade for 4-5 år siden. Én blev helbredt for tinnitus efter 6 år og en anden fik noget af sit syn igen på et blindt øje.
Selv om Svein-Magne fortsatte forbønnen til omkring midnat, var energien, glæden og interessen for hver enkelt stadig den samme hos denne klippefaste nordmand – som har planer om at komme til Danmark igen i oktober.
Initiativtager til møderne, Erik Lundsgaard Madsen, blev selv helbredt for piskesmæld, da han tredje gang var til helbredelsesmøde og forbøn hos Svein-Magne i Kristianssand.