Obama-lignende djævel fjernet fra ny Jesus-film

Mange af dem, der har set filmserien ’The Bible’, mener at ’Satan’, alias Mohamen Mehdi Ouazani (til venstre) ligner Barack Obama. Derfor har man omhyggeligt klippet visse scener fra i Jesus-filmen, der har premiere den 27. februar.
Mange af dem, der har set filmserien ’The Bible’, mener at ’Satan’, alias Mohamen Mehdi Ouazani (til venstre) ligner Barack Obama. Derfor har man omhyggeligt klippet visse scener fra i Jesus-filmen, der har premiere den 27. februar.

Djævelen ligger nu på gulvet i filmstudiets klipperum, lover producenten af den nye Jesus-film, Roma Downey.

– Det er helt utilsigtet, at filmens Satan ligner Barack Obama, forsikrede Roma Downey sidste år, da de første meldinger om ligheden begyndte at lyde. I Jesus-filmen klarer man sig derfor uden Den Onde.

Skuespiller Mohamen Meh-di Ouazani spiller Satan i nogle scener af miniserien ’The Bible’, som blev vist på History Channel sidste år.

’Ligner han ikke…?’

Mens ’The Bible’ blev vist, bemærkede tv-kommentator Glenn Beck en vis lighed mellem ’Satan’ og Obama. Han tweetede derfor spørgsmålet:
– Er der også andre, som synes, at djævelen i The Bible Sunday på History Channel præcis ligner That Guy (refererer til Obama)?’
Tweetet medførte hurtigt en masse kommentarer. Nogle var enige med Beck, andre var uenige.
Der var endda ledende medier, som antydede, at Obama havde grund til føle sig krænket på grund af bibel-serien. Og producer-parret Downey-Burnett fik travlt med at afvise, at der var nogen form for politisk propaganda i valget af skuespilleren Ouazani.

Jesus skal i fokus

– Det glæder mig meget at fortælle jer, at djævelen nu ligger på gulvet i klippe-rummet. Nu er det en film, der handler om Jesus, Guds Søn, og djævelen får ikke mere tid på skærmen, forsikrede producer Roma Downey i et interview med The Hollywood Reporter.
Hun fortæller, at produktions-teamet gjorde deres bedste for at fjerne den kontroversielle ’Satan’ fra filmen.
Sidste års debat om ’Satans’ lighed med Obama fyldte alt for meget i mediernes og seernes opfattelse af budskabet.
– Jeg ønsker, at al fokus skal være på Jesus. Jeg ønsker, at det er hans navn, der skal være på alles læber, så vi smed Satan ud, understreger Roma Downey.

Jesus-film fylder biografer

Jesus-filmen ’Son of God’ har premiere den 27. februar.
Det er en fantastisk mulighed for at dele evangeliet med kirkefremmede, mener mange kristne ledere. Derfor har de opkøbt alle pladser i flere biografer for at kunne sikre folk mulighed for at se filmen.
Megakirke-leder Rick Warren fra Californien betegner den nye Jesus-film som den bedste, han har set i 50 år. Han har med tilladelse fra filmproducenterne lavet et studiemateriale til seks ugers studier for mindre grupper ud fra ’Son of God’.
Bodil