Tilbage til Faderens hjerte

s15_cdChristensenFaderenFaderen og et menneskebarn er en selvbiografi af Estrid Christensen. Som barn blev hun opdraget af sin far til at være kristen, og gennem sin mor fik hun smag for kunst.

Gennem årene møder hun Gud på mange forskellige måder. Som ung var der nogle misforståelser, som ændrede hendes forhold til Gud. En af disse misforståelser var, da hun som barn frygtede for sit liv pga. noget, hendes far havde sagt. Det var på det tidspunkt i sit liv, at hun begyndte at bede regelmæsigt.
En anden misforståelse opstod, da hun opdagede, at hendes far havde levet et vildt liv, før han omvendte sig til Gud. Det var et vendepunkt for hende og førte hende ud i åndeligt mørke.
Gennem hendes historie kan vi se de mange gange i hendes liv, hvor Gud førte hende tilbage til sig. Estrid Christensen skriver om angsten i sit vildledte liv og de varme og vidunderlige følelser, der kom, da hun blev genforenet med Gud.
Disse erindringer minder mig om, hvor vigtigt det er at kombinere bibellæsning med fælleskab med andre kristne for at få flere perspektiver, som giver en dybere forståelse af Bibelen.
Hendes erindringer viser, hvor langt fra virkeligheden vi kommer, når vi vandrer væk fra Guds kærlighed. Bogen er fyldt med mange interessante historier om, hvordan Guds trofasthed har fået hende på rette spor igen.

Estrid Christensen:
Faderen og et menneskebarn • 88 sider • 128 kr.
Queenswood