Nyt missionshus i Odense

IMs arbejde i Odense har fået gode rammer, bla. for ungdomsarbejdet, med det nye missionshus, der hedder ’Betania - et fællesskab med Jesus.’
IMs arbejde i Odense har fået gode rammer, bla. for ungdomsarbejdet, med det nye missionshus, der hedder ’Betania – et fællesskab med Jesus.’

Sidste weekend i april blev missionshuset ’Betania – et fællesskab med Jesus’ indviet sammen med lokale beboere og håndværkere.

Fredag startede festen med reception og åbent hus for håndværkere og andre samarbejdspartnere. Lørdag var der fest for hele familien og søndag overtog de unge huset.

Ialt deltog 140 personer fredag og 250 om lørdagen, fortæller Arne Christiensen, som er formand for Indre Mission (IM) i Odense.
Lørdag var der rundvisning i huset, og IMs formand Hans-Ole Bækgaard indviede huset til ’et sted, hvor mennesker kan møde Jesus og få støtte til at leve med ham’.
Om eftermiddagen var der familiemøde med både forkyndelse, trylleri, bugtale og lovsang. Søndag holdt unge fra store dele af det kristne miljø i Odense takke- og lovsangsfest i huset.

Plads til Martha og Maria

Det store projekt startede for ti år siden og har kostet 15 millioner. Arbejdsgruppen på tværs af tre IM-fællesskaber i Odense har haft meget at gøre – og bede om.
Betania var byen, hvor Martha og Maria boede. Martha vartede op – og Maria lyttede til Jesus. Der er plads til Martha-arbejde i stueetagen med bl.a en café – og et ’Mariafællesskab’ på første sal, hvor møderne holdes, fortæller Arne Christensen.
Bodil