Intensiv eftersøgning af kidnappede unge

wa1

Det israelske militær intensiverer søgningen efter de tre unge kidnappede israelere og har indkaldt soldater af reserven  for at kunne sende  endnu en infanteribataljon til området, hvor det menes, at de bortførte holdes skjult.

 

Der foreligger stadig intet om, hvorvidt de  kidnappede er i live eller døde.

 

Over 2500 soldater er nu indsat  i eftersøgningen.  Israel har anmodet Egypten om hjælp, og ifølge egyptiske medier er der nu alarmberedskab ved  grænsen mellem Sinai og Gaza-striben  for at prøve at forhindre, at de kidnappede unge smugles ind i Sinai og derfra videre til Gaza.

 

80 palestinensere er blevet arresteret på Vestbred-området natten til søndag, inkl. senior medlemmer af Hamas.Blandt de arrsterede er Hamas’ tidligre talsmand, Hssan Yousef, der anses for at være en af organisationens åndelige ledere og fire medemmer af det palestinensiske parlament: Fathi Muhammad Ali Qar’awi, Hassan al-Bourini, Abdel-Rahman Zidab og Khaled Abu Arafa.

 

Arrestationerne fandt sted i Hebron, Ramallah og Tubas.


Artiklen fortsætter efter annoncen: 

Hamas har betegnet statsminister Bnyamin Netanyahus udtalelse om, at det er Hames, der stå bag kidnapningen – og at dette vil få seriøse følger for Hamas – som “tåbelig”,

 


Artiklen fortsætter efter annoncen:En talsmand for Hamas i Gaza-striben, Asami Abu Zohari, siger, at Israels arrestationer af Hamas-folk ikke vil “nedbryde”dem.

 

Raketter er i weekenden blev afskudt fra Gaza  mod det sydlige Israel, hvilket medførte israelske fly-gengældelsesangreb. “Iron Dome”-missilforsvarsssystemet  er idenne weekend  blevet stationreret i Ashdod-området

 


Artiklen fortsætter efter annoncen: