Kidnappede er identificeret

wa1

Israel har sendt 2000 faldskærmssoldater  til Vestbred-området, som nu finkæmmes i eftersøgningen af de tre savnede israelske teenagere.

 

Deres navne er nu blevet frigivet. Det er to 16 år gamle  Gil-Ad Shayer fra Talmon, Naftali Frenkel fra Nof Ayalon (hhv. yderst t. hv. og ydert th. på billedet og Naftali Frenkel, 19, fra Nof Ayalon. ( i midten).

 

Den israelske forsvarsminister, Moshe Ay’alon, mener, at de alle er i live –  ellers vil man have  erfaret om det.

 

– Så længe vi ikke ved noget andet, er det vores arbejds-antagelse, at de er i live, sagde han.

 

Statsminister Benyamin Netanyahu har på en pressekonfernce nu til aften givet den palestinensiske præsident Mahmoud Abba et medansvar for kidnapningen.  På pressemødet talte også Aya’lon og hærchefen, general Benny Gantz, der kort redegjorde for situationen.


Artiklen fortsætter efter annoncen: 

En fremtrædende militær talsmand siger, at det er antagelsen, at “palestinensiske terrorister” har udførtt kidnapningen, og at han ikke kan bekræfte om de bortførte er levende eller døde.

 


Artiklen fortsætter efter annoncen:Han oplyste, at det israelske militær samarbejder med Den palestinensiske Myndighed (PA) om at lokalisere teenagerne.

 

Natten til lørdag har israelske soldater arresteret mindst 12 beboere i Hebrom-området, inkl.  to kvinder., i forbindelse med kidnapningen.

 


Artiklen fortsætter efter annoncen:Hamas i Gaza har angrebet PA for at samarbejde med Israe og  om at lokalisere det der betegnes som heltene i Hebron-operationen og arrestere bortførerne.

 

– Dette er en skamplet., siger Hamas’ talsmand, Fawzi Barhoum.

 

I Jerusalem fornemmes den arabiske glæde over kidnapningen. Der har været festfyrværkeri i Øst-Jerusalem og unge arabere klapper glade i hænderne, når de ser nedtrykte israelere.