Lovsang med stof til eftertanke

s22_BOGGS-More_Like_A_LIONfinal_album_coverMichael Boggs har i flere år skrevet sange for andre, men er i år udkommet med sit helt eget album, hvor han viser sit talent og sin flotte vokal.

Dette album vil sætte gang i tankerne, det formåede det i hvert fald at gøre ved mig.
Michael Boggs formår at skrive nogle dybe, nærværende og hjertefyldte lovsange. Sjældent har jeg hørt et helt album igennem, uden stop. Normalt finder man nogle sange, som man lige springer over – men ikke her.
Michael skrev albummet på en udfordring fra Gud, som ville have ham til at begynde at skride til handling. Han fik ordene: ”Less like a lamb and more like a lion”. Altså mindre som et lam, og mere som en løve.

Igennem de 12 sange på albummet får Michael bragt flere budskaber frem – bl.a. igennem sangen ”Turn Around”. Den handler om, at vi er mange, som går rundt og fortæller omverdenen, hvor godt vi har det, men indeni kører tingene bare ikke så godt, som vi gerne vil have det til. Men selv i de situationer, hvor det ser mest sort ud, så har Gud en plan med det og kan skabe en helt ny vej – det eneste, du skal gøre, er at vende dig til ham.

Albummet er alt i alt rigtig godt, de forskellige sange fremprovokerer forskellige følelser som glæde – men der er også de sange, som kommer tæt på og virkelig får en til at tænke over, hvem Gud egentlig er, og hvad han har gjort for os.
Så albummet er både godt rent musikmæssigt – flot musik og skøn vokal – men også bare et album, som giver noget stof til eftertanke og efterlader en stor taknemlighed.

Sara Grønkjær