USA genoptager flyvninger til Israel

Den amerikanske flyadministration, Federal Aviation Administration, har ophævet forbudet mod USA-flyvninger til og fra Israel, og USA Airways meddeler, at det vil genoptage dets flyvninger til Ben Gurion lufthavn i Tel Aviv torsdag aften.

Transportminister Yisrael Katz har budt beslutningen velkommen og udtaler, at det påny er blevet bevist, at luftrummet over Israel er sikkert.
– Det er mislykkedes for de, der prøvede at belejre Israel, siger han. Jeg håber, at de europæiske luftfartsselskaber snart vil give meddelelse om deres tilbagevenden til vanlig aktivitet på Ben Gurion.

Talsmanden for den israelske lufthavnsmyndighed, Ofer Leffler, siger: – Som vi altid har sagt, er Ben Gurion lufthavn det sikreste sted i Israel og lufthavnen den sikreste i verden.