Kursus: Bliv mere mand

s4_bjarke pedersenDen 30. august er der kursus i Kulturhuset Bygningen i Vejle med fokus på at gøre kristne mænd mere maskuline i hverdagen.
Kristne mænd skal lære at være mere maskuline. Det mener Bjarke Pedersen, Vejle, som har taget initiativ til kursusdagen med temaet ”Bliv mere mand – efter Guds hjerte”.
– Baggrunden er, at vi som mænd har været udsat for påvirkning af samfundet, så vi på nogle områder har glemt, hvad det vil sige at være mand, siger Bjarke Pedersen, som er gift på 19. år og har 2 børn.
Til daglig er Bjarke ingeniør på Lego, men han beder også for folk på gaden, bl.a. med fokus på uddrivelse. Mange rådgivningssamtaler har overbevist ham om behovet for at tale om det at være mand i 2014. Han påbegynder selv en uddannelse som coach i september.
Bodil