Nigerianer fortæller om både trusler og mirakler i Thisted

Tune Bolanta
Tune Bolanta

Pastor Tunde Bolanta, som leder Restoration Ministries i Nigeria, en kirke med over 6.000 aktive medlemmer, besøger den 2. september Thisted Pinsekirke.
Tunde Bolanta har besøgt Danmark regelmæssigt i snart 19 år. Overalt hvor han har talt, har mennesker oplevet Guds kraft til lægedom og kærlighed på en ny og livsforvandlende måde, fortæller præst Bent Hald Larsen.
Bolantas kirke i Nigeria har vundet stor respekt for deres engagement og omsorg for lokalbefolkningen. De har bl.a. ydet en humanitær indsats for voldsramte kvinder, udstødte teenagemødre og forældreløse børn. Kirken har også etableret børnehjem, gadebørnsarbejde, radio- og tv arbejde, besøgstjenester i fængsler og blandt ældre, samt mange andre tiltag lokalt og internationalt.
Når Tunde Bolanta besøger Pinsekirken på Tilstedvej 20, vil der også vil være mulighed for personlig forbøn. Tunde Bolanta er meget forfriskende og humoristisk i sin formidling. Han er en meget varm og hjertelig forkynder, som til daglig lever i et område, hvor dødstrusler og mirakler går hånd i hånd, understreger Bent Hald Larsen.
Bodil