Stor stigning i deltagerantallet på Blå Kors’ familieture

210 børn og 147 voksne har i løbet af sommeren deltaget på Blå Kors’ familieture med stor succes, oplyser Blå Kors.
Reaktionerne på sommerens Blå Kors-aktiviteter har været positive. Næsten alle deltagerne synes, at det har været en rigtig god oplevelse for dem og deres familie.
– Målet for ’forældre og børn-turene’ er at give familierne oplevelser, som de ellers ikke ville have mulighed for at få, og som de også efterfølgende kan have glæde af og bygge videre på, fortæller leder af turene for forældre og børn, Jens Erik Rasmussen.
Samtidig har turene ’som en ekstra gevinst’ også været med til at opbygge et nyt netværk mellem deltagerne.
Årets familieture bestod blandt andet af weekendlejre, sejlture, kano-roning, besøg i Legoland, zoologisk have og Den Blå Planet. Alle turene har været fyldt op, og der har været en stor stigning i deltagerantallet i forhold til 2013. Blå Kors har udvidet antallet af forældre-børn-udflugter fra 10 i 2013 til 15 i 2014. Der har i alt været 147 forældre og 210 børn af sted i år på familieturene, mens deltagerantallet på Blå Kors’ sommerlejre er steget med 76 procent siden sidste år, oplyser generalsekretær Christian Bjerre.
Bodil