Temadage om mission i Aalborg og Osted

s5_Seminar14Den 13. september er der missions-seminar om Thailand for menighedsledere og andre med interesse for mission i Aalborg. Den 20. september foregår det i Osted, oplyser Ingolf Bjørsted.
Dr. Jariya Sornmayura, der er leder af Fredens Stemme i Chiang Mai, Thailand, og uddannet i teologi, filosofi og kommunikation, vil tale om, hvordan man bringer evangeliet til moderne buddhister, især den veluddannede thailandske ungdom, der søger efter håb og mening med livet.
Dr. Viggo Søgaard, der grundlagde mediecenteret, Fredens Stemme, for snart 50 år siden, vil holde et indlæg om den udfordring, som Jesus stiller sine efterfølgere: At nå alle mennesker med de gode nyheder.
Dagen vil også byde på mulighed for at deltage i en thailandsk madlavnings-klasse og efterfølgende festaften med thailansk middag.
Bodil