Udfordringens medarbejdere på Noas Ark:

s24_medarbejdereUdfordringen nåede ikke at holde sin planlagte sommerudflugt i år. I stedet blev det til en studietur til Noas Ark i Sønderborg. På båden kan man se bl.a. Adam og Eva, Kain og Abel, David og Goliat, Kong Salomon og flere af hans 1.000 hustruer.
Der var også mange smukke træskærerarbejder, plysdyr og en masse læsestof til eftertanke. Undervejs skulle man besvare et spørgeskema, og præmien for en rigtig besvarelse var en slikkepind. – På billedet ses stående fra venstre: Bodil Lanting (redaktion), Christina Niemann (abonnement), Pia Hinderfelt (mor til ungarbejder), Lisbeth Thomsen (redaktion), Anne Marie Lysholm (bogholderi) og Krista Revsbech (korrektur). Siddende: Henri Nissen (redaktør) og Jan Grundvad (annoncer). Indsat billede: Lars Østergaard Jensen (Tyrstrup Herreds Tidende/Udfordringen). PS: Alle fik deres velfortjente slikkepind.