Fire højskoleår i Kolding

 

Sigbjørn Sørensen
Sigbjørn Sørensen

Fire år blev det til for Sigbjørn Sørensen som forstander for Kolding Internationale Højskole.

Han kom fra Dansk Oases efterskole, Rudehøj, som han var den første forstander for fra 2001.
I november 2010 afløste han Kolding Internationale Højskoles leder gennem 19 år, Bent Christiansen. Tanken med at vælge en forstander fra et andet kirkeligt miljø var at tiltrække flere elever. Men i praksis viste det sig svært. Og den nye profil betød, at nogle af apostolernes egne i stedet tog på pinsevækkelsens højskole i Mariager.
Nu er forstander og bestyrelse blevet enige om, at forsøget bør afsluttes i god forståelse. (Se artiklen herunder.)
Sigbjørn Sørensen er 45 år, og han er cand.mag. i musik og dansk. Han er meget musikalsk begavet, og det har også præget hans tid på skolen, hvor det kreative og uformelle har spillet en voksende rolle. Han er kendt for at være en humoristisk person, der spreder hygge og latter omkring sig.
Sigbjørn Sørensen er gift med Mette, og sammen har parret tre børn. De har fortsat deres hjem i Odder, hvor de er tilknyttet den lokale frimenighed.