Gospelkor i Aabenra åbner for nye sangere til påskemusical

I januar måned har GospelFamily ved Sct. Nicolai Kirke i Aabenraa åbent for tilgang af nye medlemmer i tre af sognets fire gospelkor. Man vil nu arbejde med en musical til opførelse i Sønderjyllandshallen 2. påskedag.

De mange gospelkor fra Aabenraa er mest kendt for deres julemusicals. Men nu forbereder de et påskeprogram.
De mange gospelkor fra Aabenraa er mest kendt for deres julemusicals. Men nu forbereder de et påskeprogram.

De tre kor, som optager nye medlemmer, er GospelSpirer, GospelRoots og GospelOaks. GospelTeens koret er derimod fyldt op og tager ikke imod nye medlemmer i denne omgang.
– Efter vi har været i gang i mere end syv år med gospelsang i Aabenraa, mærker vi i højere og højere grad den indflydelse, gospelsangen har på medlemmerne i GospelFamily. For nogle er det blevet en integreret del af hverdagen, en oase og endda en slags familie, hvor man tager sig af hinanden og deler hinandens glæder og bekymringer, siger Torben S. Callesen, som er kirke- og kulturmedarbejder i Aabenraa Sogn. Den nye sæson får et ekstra spændende pust i form af arbejdet med den nye gospelmusical, OPSTANDEN – Påsken vi aldrig glemmer, som forventes uropført for offentligheden i Sønderjyllandshallen 2. påskedag og for skolerne dagen efter, oplyser Callesen.
Der er en gratis prøvemåned for nye medlemmer.