Ny formand for Solglimt

Ernst Skipper er skoleleder på Sdr. Lundgård i Herning.
Ernst Skipper er skoleleder på Sdr. Lundgård i Herning.

Cand. agro Ernst Skipper er ny formand for handicaphjemmet Solglimt i Vildbjerg.

Som leder for Sdr. Lundgård i en årrække – og frem til 1. marts – en skole for unge med indlæringsvanskeligheder – har han en bred baggrund for at løse opgaven som formand, hvor overblik på økonomi, strategi og kommunalpraksis er nøgleord. Han er optaget af en velfungerende kommunikation mellem alle involverede, og han mener, man skal huske at se det hele menneske. Konkret betyder det, at han har øje for, at beboerne på Solglimt skal have det godt psykisk, fysisk og åndeligt.

Det skal være et fristed, hvor man kan snakke om livets store spørgsmål, hvor æstetik præger hjemmet, og hvor man kan bo, så længe man vil. Samtidig glæder han sig til at være med i arbejdet, når Solglimt i nær fremtid bygger boliger til unge. Ideen kalder han ”brandgod”, fordi den giver unge handicappede et hjem med rig mulighed for fællesskab. Solglimt er en kristen boenhed for voksne med varig nedsat funktionsevne. Her hjælpes den enkelte til at udvikle sit potentiale gennem bevægelse, musik og en aktiv hverdag.