’Tal profetisk så det forstås’

Mary-Anne og Tom Hardiman var også i Danmark for et år siden, hvor de underviste om det at lytte til Gud.
Mary-Anne og Tom Hardiman var også i Danmark for et år siden, hvor de underviste om det at lytte til Gud.

Tom Hardiman er hovedtaler på konferencen ’Listen!’ i Kolding i marts.

Tom Hardiman fra USA besøger igen Kolding Internationale Højskole, hvor han er hovedtaler på en profetisk konference den 8.-14. marts. På konferencen Listen! vil Tom Hardiman undervise om, hvordan man kan være en relevant profetisk stemme ind i vor tid – på et sprog, som mennesker kan forstå. Tom leder sammen med sin kone Mary-Anne MorningStars kirke i Fort Mill, USA. Morningstar-bevægelsen er en karismatisk kristen kirke, hvor man lægger vægt på det åndelige liv og på mission ligesom de første brødremenigheder. Siden 2004 har Tom haft ansvar for 500 pastorer over hele verden.

Tom er tidligere olympisk håndboldspiller og træner. Han deltog i Olympiaden i München i 1972, hvor en sportskammerat fortalte ham om Jesus. Herefter begyndte han selv at gå i kirke.
– Jeg er overbevist om, at vi lever i de sidste tider, og at Jesus mere end nogensinde ønsker at udruste os til at møde vores tids begivenheder og mennesker, siger Tom Hardiman. Det indebærer at høre Guds stemme, forstå de ting, der sker i vores samtid, og lære at formidle den profetiske stemme i et sprog, som folk forstår i vores samfund i dag, understreger han. Der er åbne møder mandag og onsdag aften.