Smerterne i hoved forsvandt

Kære Hr. Orla Lindskov
Jeg har aldrig lagt særlig meget vægt på bøn og kristendom. Jeg er forretningsmand og har i flere år haft min egen forretning. Men så skete der på kort tid noget meget ubehageligt. Jeg begyndte at få stærke smerter i mit hoved. Vanvittige smerter, især om natten. Det var neuralgi-smerter. Stærkt smertestillende medicin kunne ikke tage smerterne. Det lindrede dog lidt, men havde den bivirkning, at jeg blev så træt og omtåget, at jeg knap kunne passe min forretning. Det stod på i næsten et halvt år. Det tog hårdt på mig. Men det var næsten værre for min kone.

Hun led meget ved tanke på mine smerter og ved tanke på min kroniske søvnmangel. En kunde, som jeg fortalte om smerterne, hun er vist nok kristen, sagde, at jeg skulle prøve at gå til forbøn hos dig. Det gjorde jeg så. Du må undskylde, at jeg tænkte, at jeg jo ikke havde noget at tabe ved at gøre det. Det blev en vildt dejlig oplevelse. Altså det med forbønnen. For du bad for mig om eftermiddagen, og allerede da jeg kom hjem begyndte smerterne at klinge af. Og om aftenen, da jeg skulle i seng, var smerterne helt væk. De har ikke været der siden. Det, du sagde til mig om Jesus, har jeg ikke glemt. Jeg håber aldrig nogen sinde at få sådanne smerter igen.

Mine varmeste hilsener til dig.
Forretningsmanden