Jeg beder om forbøn igen

Kære Orla Lindskov!
For et par måneder siden skrev jeg til dig på grund af mange smerter i ryggen og bad om din forbøn. Den hjalp mig utroligt godt. Smerterne forsvandt helt, og det takkede jeg meget for.
Men nu er de desværre vendt tilbage igen. Så nu vil jeg så inderligt gerne bede om din forbøn igen. Jeg tror på, at Jesus har magt til at hjælpe i hans time. Jeg siger på forhånd rigtig mange tak.

Kærlig hilsen fra
L. Holbæk.

 

s.8 læsere er..Salvedug1-bredKære L.
Nogle gange sker der det, som du har oplevet, nemlig at smerterne vender tilbage. Så skal man, netop som du gør, bede om forbøn igen. Bibelen taler om udholdenhed i bønnen. Dette gælder også med hensyn til udholdenhed i forbønnen for de syge.

Når forbønnen for en syg er udholdende og varer ved, da er der større sandsynlighed for, at helbredelse, dvs. varig helbredelse kommer. Sådan sker det ofte; men selvfølgelig ikke altid. Men ofte fristes vi til at give op alt for tidligt, når vi beder for syge. Den fristelse må vi modstå, for Guds time viser sig ofte i forbindelse med, at vi holder ud i bønnen. Det har jeg oplevet flere gange. Jeg har bedt for dig igen og desuden sendt dig en salvedug, som kan støtte din tro.

K.h.
Orla L.