Præst og ateist taler om tro

Præsten Henrik Højlund og ateisten Carsten Andersen har skrevet bogen ’De overbeviste. Samtaler om tro.’
Præsten Henrik Højlund og ateisten Carsten Andersen har skrevet bogen ’De overbeviste. Samtaler om tro.’

I en ny bog gennemgår Henrik Højlund og Carsten Andersen argumenterne for troen på Gud og Jesu opstandelse.

’De overbeviste – Samtaler om tro’ hedder en ny bog skrevet af præsten Henrik Højlund og ateisten Carsten Andersen. Det sjældne makkerpar: sognepræsten Henrik Højlund og ateisten Carsten Andersen har gennem et par år argumenteret for og imod troen på Gud og Jesu opstandelse. De er begge overbeviste om, at man kan argumentere for eller imod troen og har derfor i fællesskab skrevet bogen: ‘De overbeviste. Samtaler om tro’. Bogen blev lanceret ved en reception på Menighedsfakultetet arrangeret af Menighedsfakultetet og Forlagsgruppen Lohse sidste torsdag.