Senior Sommerdage i Nyrup

s.14 Orgn-korsOnsdag den 1. juli og torsdag den 2. juli 2015 er der Senior Sommerdage i Ungdomshuset arrangeret af Baptistkirken i Nyrup.

Målgruppen er pensionister eller folk fra 60 år og opefter, som måske ikke har mulighed for at tage på ferie eller rejse ud i verden, oplyser kontaktperson Marianne Christophersen. Tanken er, at disse dage skal give seniorerne indhold og nye kontakter med mennesker fra et stort geografisk område. Indbydelser til seniordagene sendes til folke- og frikirker, ældreorganisationer / grupper i lokalområdet. Det bliver aktive dage med bibeltime, samtale, sang og musik, indlæg om ”livserfaringer og oplevelser i samvær med mennesker”. Desuden vil der være kreative aktiviteter både ude og inde.Senior Sommerdagene afsluttes med en festaften.