Ung opstandelse i Aalborg

Unge fra hele landet kommer til Aalborg for at fejre påske med høj musik og udfordring til troen, når unge kristne i Aalborg inviterer til konferencen ARISE 2. påskedag den 6. april.

Ungdomskonferencen, der samler omrking 200, holdes i Aalborg MenighedsCenter. Navnet ”ARISE” henviser både til påskens budskab om opstandelsen og til, at det enkelte menneske skal rejse sig og stå ved sin kristne tro.
– Konferencen er skabt ud af en længsel efter at se unge rejse sig for at leve et passioneret liv i overgivelse til Gud. Påsken er det perfekte tidspunkt at mødes for at minde hinanden om det centrale i evangeliet, at Jesus i kærlighed døde og opstod, for at vi hver især kan have fællesskab med Gud, siger David Lundager fra Aalborg Citykirke, der er konferenceleder og visions-bærer.
Gæstetaler på konferencen vil være Rich Martin, som til daglig er leder af LIFE Church Academy i Bradford. Men også de lokale kræfter Henrik Holmgaard fra Bethelkirken, David Lundsteen fra Apostolsk Kirke og Simon Jakobsen fra Aalborg Citykirke medvirker.
Konferencen, som kræver tilmelding på arisekonference.dk, er officielt arrangeret af UngKirke, som er en del af Aalborg Citykirke.