Folkekirkens Asylsamarbejde opfordrer flere til at være med

Kirkeministeriets projektbevilling fra i vinter har fået Folkekirkens Asylsamarbejde op i omdrejninger med at bistå lokale initiativer, hvor der tages imod flygtninge, der søger kirken.
De seneste uger er 1.000 druknet i Middelhavet i forsøget på at nå Europa.
Abel er en ung mand fra Eritrea, som flygtede fra militærregimet i sit hjemland. Han var med i en overfyldt båd med ca. 300 flygtninge. Abel nåede via Sicilien til Danmark, hvor han for nylig har fået opholdstilladelse og nu skal til at etablere et nyt liv.
Folkekirkens Asylsamarbejde opfordrer kirkens medlemmer til at blive kontaktfamilier/kontaktpersoner for en flygtning og hjælpe dem med at lære sproget. Og også medvirke til at holde gudstjenester på andre sprog eller hjælpe med oversættelse til fx. engelsk.