Moriah synger om troen og det at vente på den eneste ene

s.23_MoriahPetersMoriah Peters (USA) er oprindeligt singer-songwriter, og i begyndelsen af hendes karriere spillede hun de fleste af sine koncerter alene, med sin guitar. På Å-festival kommer hun med sit band – kun bestående af kvinder. Hun er opvokset i Californien, men bor nu i Nashville.
Hun har skrevet sange, siden hun var 13. Moriah stillede op i talentkonkurrencen American Idol, men fik hårde kommentarer fra dommerne. De mente, hun var for hellig i sit udtryk og anbefalede hende at nyde livet og kysse nogle fyre, før hun gik ind i musikbranchen. Det lyttede Moriah dog ikke til. Hun er kendt for at snakke om forhold og kærligheden og dèt at vente på den eneste ene.
Moriah skriver mange personlige sange om livet med Gud og livet i sin helhed. Selvom sangene er dybe, kommer der fuldt skrald på, når hun indtager scenen på Å-festival med sit band. Hun optræder sammen med bandet lørdag aften før pausen.