Elever indsamlede 300.000 til mission

Missionsudvalget fra LM’s Højskole overrækker Reidar Puggaard Poulsen checken på 316.297,29 kroner. Bagerst (fv): Nikolaj Andersen, Jeppe Petersen og Anders Solgaard. Forrest: Lasse W. Jensen, Elisabeth Morthorst-Jensen og Reidar P. Poulsen.
Missionsudvalget fra LM’s Højskole overrækker Reidar Puggaard Poulsen checken på 316.297,29 kroner. Bagerst (fv): Nikolaj Andersen, Jeppe Petersen og Anders Solgaard. Forrest: Lasse W. Jensen, Elisabeth Morthorst-Jensen og Reidar P. Poulsen.

Bibelskoleelever fra Hillerød har samlet mere end 300.000 kroner ind i løbet af 5 måneders højskoleophold.

Der blev klappet og hujet på Ansgarvej 2 i Hillerød den 2. juni. Ved aftenkaffen overrakte eleverne fra Luthersk Missions Højskole (LMH) nemlig en check til missionskonsulent i Luthersk Mission (LM), Reidar Puggaard Poulsen på 316.297,29 kroner, som skal gå til LM’s arbejde i Mellemøsten.
Reidar P. Poulsen er meget imponeret over resultatet:
– Jeg bliver opmuntret, glad, taknemmelig og meget ydmyg, når jeg møder disse gavmilde elever, siger han.
Eleverne har givet cirka en tredjedel af beløbet selv. De resterende er kommet ind ved, at de har fået venner og familie til at sponsorere forskellige aktiviteter.
– Mission handler ikke kun om at give penge, så andre kan rejse ud i verden med evangeliet, siger Lasse Westh Jensen, som har været med i missionsudvalget.
Mission handler om at hjælpe mennesker. Derfor har vi for eksempel gjort rent inde og ude hos en familie i Hillerød, som havde brug for det. Vi har uddelt varm cacao på gågaden og vasket biler gratis, fortæller han.
Forårsholdet sluttede 5. juni. Allerede 9. juni kom et hold mere modne kursister ind til en uges sommerhøjskole. Den 1. august begynder så et nyt 5-måneders ophold for 55 andre unge højskoleelever fra hele landet.