Charles Ndifon og Lekardal i Aalborg

s2_Charles NdifonHvis man ønsker at opleve kristendommens ekstra-ordinære gaver – profeti og helbredelse – i praksis, så er der en chance i den næstkommende weekend.

Aalborg Menigheds Center har nemlig inviteret to kristne forkyndere, som er kendt for at praktisere helbredelse og profeti.
Mest kendt er afrikaneren Charles Ndifon, som har boet i USA i mange år. Charles Ndifon blev på et øjeblik landskendt omkring 2001, da TV2 tog med til et helbredelsesmøde med ham i Ringkøbing. TV-holdet havde medbragt en hemmelig person for at ”afsløre” Ndifon. Men tværtimod gik det sådan, at forsøgspersonen Roger Pedersen blev mirakuløst helbredt. TV2 viste optagelserne i serien ”Åndernes Magt”, og herefter valfartede tusindvis af syge til møderne. I København alene deltog 12.000.
Hundredvis blev overnaturligt helbredt, som det fremgår af bogen ”Åndens Magt”, der siden er oversat til engelsk, norsk, tysk og svensk. Den kan endnu bestilles på Hosianna.dk.
Mattias Lekardal er fra Vest Gøtland nord for Gøteborg. Han har også besøgt Danmark og Aalborg Menigheds Center flere gange. Mattias Lekardal er bosat i Sverige, men rejser over hele verden som forretningsmand – og profet. Mattias har en gave til at hjælpe mennesker til at finde deres kaldelse. I weekenden tilbyder han også profetisk rådgivning.
Møderne foregår i Aalborg Menigheds Center på Gasværksvej 5 fra den 11.-13. september.