Mark Marx til bøn på Torvet i Roskilde

s2_Mark_MarxRoskilde Vineyard, Roskilde Frikirke og Roskilde Baptistkirke inviterer til en ‘Healing on the Streets’ konference d. 2.-3. oktober. Og lørdag vil man forsøge med bøn for syge på Torvet i Roskilde.
Mark Marx har i 10 år inspireret kirker over hele verden med HOTS (Healing on the Streets).
Mark Marx har baggrund i en frikirke i Irland og har mange års erfaring med at bringe Guds kærlighed og helbredelse til almindelige mennesker i bybilledet. Senest har han deltaget i filmen “Holy Ghost”, der har inspireret troende over hele verden.
“‘Healing on the streets’ (HOTS) er en enkel, men smuk måde at nå ud til mennesker på gaderne i byen. Det giver mulighed for at nå ud med Guds kærlighed på gaden, uanset vejret. Invitere folk til at sidde på en stol og bede for dem,” siger Mark Marx.