Kirken i Kulturcenteret får besøg af messiansk jøde fra Israel

s5_Victor KalisherTil frokostmødet i Københavns Kulturcenter den 7. oktober får ’Aktive Seniorer’ besøg af Victor Kalisher, der er generaldirektør for Det israelske Bibelselskab.

Victor Kalisher, som skal tale om Israel, fortæller om sig selv:
Af Guds nåde var jeg så privilligeret at blive født i Israel i en troende jødisk familie. Min fader er Holocaust-overlever fra Polen, og min mor er en iransk jøde.
Begge fandt Herren mirakuløst kort efter ankomsten til Israel i 1948 og 1949, og de var nogle af de få jødiske Kristus-troende i Israel på den tid.
Jeg voksede op og lærte Herren at kende. I en tidlig alder vidste jeg, at Herren ønskede, at jeg skulle tjene ham, men jeg vidste ikke hvordan. Efter min studietid og værnepligt (i den israelske flåde), søgte jeg om arbejde ved et stort high-tech firma og var meget succesfuld som ingeniør og i ledende stillinger. På et bestemt tidspunkt, efter 18 år, da Herren fandt mig klar, guidede han mig klart til at tjene som direktør for Bibelselskabet i Israel.
Vores ønske er at proklamere og give Herrens ord til Israels folk – for deres frelse og for deres vækst som en del af Jesus Kristi krop. Hvilket privilegium! For dette tjener vi i enhed, lyder det fra Victor Kalisher.