Opfordret til at drømme

s15_Du vandt mit hjerte_bog-2Peter Tinggaard har skrevet flere bøger om forbøn. Med sin seneste bog, Du vandt mit hjerte, har han taget en ny retning.

Du vandt mit hjerte er en nyttig andagtsbog. Som Tinggaard forklarer i indledningen, er bogen ikke bare en almindelig bog om forbøn, men denne gang har han prøvet noget nyt og opfyldt sin drøm fra gymnasietiden om at lave en cd.
På den baggrund kan man sige, at det er til inspiration for læseren og lytteren, når nogen får opfyldt den drøm, som Gud har lagt i deres hjerte. Det var meget interessant at læse om hans mislykkede forsøg på at lede lovsangen. Efter at han havde givet op, fik han senere en ny opfordring til at tage drømmen op igen. Og denne gang skulle det være ved Guds kraft.

Bønnesange for Guds hjerte

Tinggaard skriver i indledningen, at han spiller sangene på sin akustiske guitar som bønner. Det er gået godt for Tinggaard med hans første cd. Lydteknikeren Niels Ole Sørensen har ramt musikken særdeles godt.
Teksterne minder mig om Dennis Jernigan, som skrev ”All in All”, fordi de for det meste handler om Guds faderhjerte og om den måde, de har lavet en tovejs-samtale med Herren.
Du vandt mit hjerte giver mig en unik oplevelse af Guds nærvær, som bliver mere smitsom, jo mere jeg hører cd’en. Bogen og cd’en er gode til de stille stunder, og sangene er gode at synge ved gudstjenester.

Peter Tinggaard: Du vandt mit hjerte (bog + cd)
56 sider • 99 kr. • Privat udgivelse