Danskere til profetisk samling i Helsinki

s2_profetiskDer var fire danskere med, da den finske forbønsleder Paivi Heikkila den 24.-25.10. indkaldte til den 2. Nordiske Apostolsk-Profetiske Konference i Finland.

De øvrige deltagere var fra Norge, Sverige, Island og Finland. Selv om der kun var få deltagere, sagde Paivi Heikkila, at konferencen havde tjent et formål – både i den synlige og usynlige verden. De profetiske og apostolske tjenester skal genetableres i de nordiske lande og senere i Europa som en forberedelse til den sidste store vækkelse og indhøstning inden Jesu genkomst. Og det vil ske, siger hun.
Næste års nordiske samling bliver i Norge, hvor det formentlig bliver nemmere at samle mennesker med et profetisk kald.
Paivis første bog om forbøn for byerne ”Herren vil give jer byen” er også udkommet på dansk, og i september talte hun i en række danske byer for at opmuntre til bøn for byerne i Danmark.
Kirker rundt om i Polen har også inviteret den finske profet fra 4.-12. november, hvor hun bl.a. skal tale i Gdansk, Ketrzyn og Gdynia. Efter et by-seminar i Oulu i Finland tager hun til Utrecht i Holland for at medvirke ved European Coalition of Apostolic Leader’s samling med dr. Peter Wagner. I februar kommer hun igen til Danmark for at tale i Slagelse om bøn for byerne.
Paivi har netop udgivet en ny bog på engelsk om de fem tjenester: apostel, profet, evangelist, lærer og pastor. Bogen er endnu ikke på dansk.