Hvad skal vi gøre med alle muslimerne?

Af Simon Klit Studerende
Af Simon Klit
Studerende

Forleden snakkede jeg med en ven om det stigende antal muslimer i Danmark. “Det er sket før”, blev der hævdet, “og dengang blev det kun heldigt stoppet, da de nåede Spanien og lande deromkring. Hvem ved, hvad der vil ske denne gang? De er jo allerede godt igang, kan vi se”. (Hvorvidt disse påstande er historisk korrekte ved jeg ikke.)

Det er et skræmmende scenarie, er det ikke? Et scenarie, som jeg tror de fleste danske kristne har overvejet op til flere gange. Hvad hvis muslimerne virkelig fik den øvre hånd i vort land? Hvad hvis religionsfriheden blev frataget os, og vi i stedet blev pålagt Muhammed og Allah? Jo, det er da et skræmmende scenarie.
Og hvordan skal vi agere over for denne potentielle fremtid? Hvor skal vi stå i forhold til det stigende antal asylsøgere med muslimske rødder? Skal vi nægte vores næste adgang og mulighed for en bedre tilværelse, fordi vi er bange for, at deres religion vil få overtaget? Eller skal vi med åbne arme tage imod dem, blinde over for den reelle fare ved deres religion? Det er et svært spørgsmål at svare konkret på, men, kære venner, når alt kommer til alt, så må vi hvile i visheden om, at vor Gud er større.
Hvad foretog Jesu tidlige efterfølgere sig i livsfarlige situationer? Hvad foretager det utal af kristne rundt omkring i verden sig, som risikerer deres liv for, at evangeliet må nå ud? Og hvad foretager vi os, i vort evigt komfortable paradis af et land?
Sandheden er, at vi vesterlændinge er blevet for komfortable i vor fredelige og uproblematiske tilværelse. Hvis vi ryster og bævrer ved tanken om, hvad løgnens fader kan gøre, så mangler vi i sandhed tro på vor Herres storhed. Så mangler vi tro på ham, som vandt den evige sejr på den tredje dag, ham som skabte himmel og jord, ham som skal kaste djævelen i ildsøen, og ham som er vort eneste håb, vor barmhjertige frelser.
Husk på hvad Gud helt tilbage i Anden Mosebog har lovet os: “Herren vil føre krig for jer, og I kan tie stille!”. Kampen er ikke imellem os og muslimerne, kampen er imellem Gud den Almægtige, og luftens riges hersker.
Lad os hvile i dette løfte, bede om styrke og mod og gå ud med vished om, at alt samvirker til gode for den, som tror.