Christina skal undervise Adam og Eva

Christina Madsen
Christina Madsen

23-årige Chistina Madsen er ny medarbejder på den kristne rådgivningsside Adam og Eva.

Danmarks største rådgivningsside for unge har ansat Pba-studerende i Ernæring og Sundhed, Christina Madsen fra Aarhus, i en tre-årig deltidsstilling som projektmedarbejder på AdamogEva.dk.

Christina Madsen skal arbejde med at udvikle og øge undervisningstilbuddet fra AdamogEva.dk. Målet er at nå ud til konfirmander, efterskoleelever og andre unge med undervisning og oplysning om krop, følelser og seksualitet ud fra et kristent menneskesyn.
Desuden skal hun arbejde med fundraising med henblik på at skaffe penge til endnu en ansættelse for at imødekomme det stadigt stigende behov for rådgivning ud fra AdamogEva.dk.
AdamogEva.dk er Danmarks mest besøgte rådgivningsside om emnerne krop, følelser og seksualitet.
400.000 brugere per år
Målgruppen er store børn og unge i alderen 11-25 år. Siden besøges hvert år af mindst 400.000 unikke brugere.
Brevkassen, hvor alle spørgsmål behandles anonymt, modtager 60-70 spørgsmål om måneden. Alle spørgsmål besvares af et rådgiverpanel bestående af 80 frivillige fagpersoner som psykologer, jordemødre, læger, terapeuter, lærere osv.

AdamogEva.dk er en arbejdsgren under Indre Mission, som betaler lederens løn og hjemmesidens drift.
Gaver og støttekroner fra blandt andre Luthersk Missions Børn og Unge og Pinsekirkernes Børne- og Ungdomsforening har gjort det muligt at aflønne en deltidsmedarbejder.