Kristen komponist hædres af anmeldere

Mikael R. Andreasen har også komponeret en af sangene og styret produktionen af cd’en til bogen ”Det bedste er i vente”.
Mikael R. Andreasen har også komponeret en af sangene og styret produktionen af cd’en til bogen ”Det bedste er i vente”.

Mikael Andreasen fra Kloster blev udnævnt til Årets Komponist.

Mikael R. Andreasen fra musikkollektivet ”Kloster” blev i weekenden hædret for sin ”pastorale rock”, da han modtog prisen som ”årets komponist” ved de danske musikanmelderes årlige prisuddeling – Steppeulven.

Klosters seneste album ”Half Dream, Half Epiphany” blev også rost til skyerne i efteråret, hvor det blandt andet fik seks stjerner i musikbladet Gaffa.
Mikael R. Andreasen har talt åbent om sin kristne tro i mange interview med blandt andre P1s ”Mennesker og tro” og i Kristeligt Dagblad.
Mikael var også en af de musikalske hovedkræfter bag Udfordringens Forlags udgivelse af Daniel Øhrstrøms bog ”Det bedste er i vente”. Her skrev en lang række moderne kunstnere opstandelsessalmer til bogens emner. Mikael skrev selv sangen Mælkebøtte. Og det var også ham, der styrede produktionen af den cd, der er klistret ind i bogen, der fortjener langt større udbredelse. Flere prisvindende komponister medvirkede – bl.a. Janne Mark, der modtog en komponistpris sidste år for at sætte musik til Halfdan Rasmussens sangtekst ”Gå stille og tyst”.