Kutless – bedre end nogensinde

s22_CD_Kut_SurrenderSurrender er Kutless’ tiende album, eller det 12., hvis man tæller et live-album og et lovsangsopsamlings-album med.

Surrender er et godt gedigent rockalbum. Første nummer, Tear It Up, blæser direkte ud af højttaleren. Det er et tungt guitardrevet nummer, som lyder som noget, Nickelback kunne have fundet på.

Og netop som pulsen er kommet godt op, fortsætter albummet med det melodiøse nummer Bring it on. Bring it on var den første single, som blev udgivet i slutningen af sidste år. Det er også et af albummets bedste sange. Men bestemt ikke den eneste.

Kutless har på Surrender formået at få opdateret deres lyd. Der er en anden friskhed og klarhed i lydbilledet. De lyder ganske enkelt bare bedre end nogensinde. Samtidig er de stadig lige klare i deres budskab, og hvad de ønsker at formidle.
Kutless har noget på hjerte. Det er skønt at høre, at selv om deres budskab på mange måder er det samme, som det altid har været, så har de lagt arbejde i at give budskabet ny form og melodi.
Så er du til god rockmusik med en snert af melodiøs pop, er Surrender et godt bud på et album til din næste playliste.
Torben Schmidt