Nyt netværk ser lyset

Styregruppen for ”Nordlys” udgøres af Moses Sloth, Kristina Wedel, Risskov, Simon Bakbo Laursen, Aarhus (th), Simon Westh Lund, Lemvig, Johannes Højlund Wibe, Aarhus samt Theresa Meyer Olesen, Løsning.
Styregruppen for ”Nordlys” udgøres af Moses Sloth, Kristina Wedel, Risskov, Simon Bakbo Laursen, Aarhus (th), Simon Westh Lund, Lemvig, Johannes Højlund Wibe, Aarhus samt Theresa Meyer Olesen, Løsning.

Netværket Nordlys for unge har projekter til lands og til vands.

Med sømandsmissionær og ungdomsmedarbejder Moses Sloth på broen etablerer Sømandsmissionen nu ungdomsnetværket ”NORDLYS”.
Netværket er for en række frivillige, fx tidligere volontører, der har virket i Grønland.
Moses Sloth forklarer, at ambitionen med denne ”startkapital” er at engagere endnu flere unge frivillige i Nordlys / Sømandsmissionens aktiviteter.
– Desuden søsætter vi projekt Dueslaget, hvor vi med skibet ”Duen” vil servicere besætningerne på krydstogtskibe, der anløber Aarhus Havn. Vores ide er at engagere de unge i konkrete projekter, hvor både oplevelser og et kristnet budskab går hånd i hånd, siger Moses.
– Projektet vil bestå i, at unge frivillige udgør besætningen og servicerer besætningsmedlemmer, der på deres frivagt fra krydstogtskibene kan gøre brug af os. Op til 1200 besætningsmedlemmer er der på skibene, så der kan være mange, der har brug for vores service med telefoni og internet med mere, siger Moses Sloth.